torstai 31. tammikuuta 2008

Sateenkaaritiellä

Luxonian minikokoiset turmaliinit ja Balin hopea matkaavat tässä Sateenkaaren tuolle puolen. Koru on hurmaava ja värit vertaansa vailla.

keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Kannel soi


Tilasin tässä päivänä muutamana makeanvedenhelmiä Kiinasta. Nyt olen käynyt painia itseni kanssa siitä milloin raatsin niitä käyttää. Kumpi lienee voittanut, mutta tässä ensimmäinen nauha kaulakoruna ja korvakoruina. Ilon kannel, kaulakoru ja korvakorut. Setissä Balin hopeasta osat.

lauantai 26. tammikuuta 2008

Vihdoinkin kuumeeton päivä



Lukeminen on mieluisin harrastukseni. Ja eipä aikaakaan, kun huomasin eräässä verkkokaupassa näitä oivallisia lukumerkkejä, joihin voin yhdistää toisen lystin harrastuksen, helmeilyn.

Vasemmalla isälle matkannut Intiaanipäällikön lukuhetki ja oikealla äidille menevä Unelmalukemisto.




Tämä mustikkakvartsista ja kirkaskvartsista (clear quartz, en keksinyt mitään parempaa nimeä) saa nimensä tämän viikon teemasta. Kuume ei halunnut millään laskea, joten nimeksi Kauas matka.
Korvakorujen tekeminen on toisinaan melkomoista. Tässä kuitenkin Runotar.

lauantai 19. tammikuuta 2008

Aikarauta

Jo ikiaikoja sitten tilasin granaatteja, mutta uskollisesti ne ovat maijailleet laatikon pohjalla aikomattakaan iskeytyä mihinkään koruun. Kunnes eilen päätin tehdä kellon, jonka kiinnityssysteemi on tuottanut päänvaivaa. Mikään muu kivilaji, jota oli varastossa, ei sopinut tähän, joten voila Aikarauta á la Granaatti on tässä. Läyhäkkä tästä tuli, vaikka ite sanon.


perjantai 18. tammikuuta 2008

Anna-kirjojen lumoissa, jälleen

Tämä suloinen koru Botswanan akaateista ja makeanvedenhelmistä sekä hopeasta sai nimen Kujeileva tuuli. Mieleeni tuli pieni hurmaava tuulenpoikanen, joka metsässä käy kaartelemassa vanhan kuusen oksien lomassa, kiiruhtaa sitten suutelemaan valkoisen koivun runkoa, havisuttaa naurellen haavan lehtiä ja kipuaa suuren männyn latvaan hymyilemään siniselle taivaalle.

Niin, olen siis lukenut jälleen kerran L.M. Montgomeryn aina niin upeita Anna-kirjoja. Vaikutteita ei voi olla saamatta. Ja suosittelen kaikille.

Tässäpä tämä herttainen veitikka sitten. Koru on vapaa.





keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Monenmoista erimoista

Muutama kuukausi sitten tein ihaneista labradoriittikivistä käsikorun, joka sitten ei ollut riittävä. Näemmä. Nyt tässä tuunattu versio. Lisäsin toisen rivin samaa kiveä ja tämon ihana. Keskuskivenä on turmaliini ja hopeaa muut osat.

Lumoava liekki sai nimensä kivissä olevista välkkeistä. Koru on vielä vapailla markkinoilla.


Foorumilta ostin Tensha-helmiä ja tässä semmottinen ihanuus keskellä. Muut osat makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristallihelmiä (siniset) ja larvikiittia sekä hopeaa.

Maaemon laulu. Kevään ja kesän suloiset kukkaset ovat kuin maaemon laulua. Tämä myös vapaa.


Akvamariini on yksi suosikkikivistäni. Sen värit ovat juuri niitä, joista pidän niin. Akvamariinien uskottiin kuuluneen seireenien korulippaisiin josta meren aallot huuhtoivat niitä ajoittain ihmisten näkyville. Akvamariini on opastava kivi, suojaa merenkulkijoita ja auttaa saamaan uusia ystäviä.

Seireenien laulu. Kuva on huono, mutta son kyllä iliman syy. Mutta koru on inaha, inaha. Myyty.

maanantai 14. tammikuuta 2008

Ei suklaatia vieläkään

Satuhelmen ihastuttavat brontsiitit ovat saaneet seurakseen Swarowskin kristalleja ja kullattuja helmiä ynnä lukon, tietysti. Suloinen on yhteiselo ja väri edelleen ruskea. Ei suklaata tarjolla tälläkään viikolla. Paino tippunu 700 g. Enää 9 kg ja 300g jäljellä. Voevoe.

Kaiken jälkeen, olkaapa hyvät. Vapaa.

torstai 10. tammikuuta 2008

Suklaa mielessäin

Niinpä. Tammikuu ja perinteinen laihdutuskuuri kärsittävänä, jotta saan joulukilot haihtumaan.

Siitäpä loihe tekemään koru, Rakastan suklaata. Simpukankuorihelmet Satuhelmestä ja osat kullattua hopeaa. Varattu.
Tämä käsikoru on tehty aivan hurmaavan valloittavista Botswanan akaateista. Aavikkotaru. Koru on vapaa.
Ja viimeisenä ihana ametistien ja persikansävyisten makeanvedenhelmien sekä Balin hopean hurmaava liitto. Huuleni ovat sinetöidyt. Vapaa.

tiistai 8. tammikuuta 2008

Kiihkeät tunteet

Tein joululahjaksi pienoisimman lapsosen kummille käsikorun näistä upeista akaateista. Korvakorut seuraavat perässä. Kiihkeät tunteet ovat nousseet siis jo korviin asti.

maanantai 7. tammikuuta 2008

Iltapuhteella äkkäsin väsätä tämän blogin henkiin. Eikä se vaikeaa ollutkaan.

Tässäpä sitten viimosimmat koruilut. Aluksi lapselle tehty synttärikoru. Tällä kertaa lasia kera muutaman Swarovskin kristallin ja hopeoiduin osin. Prinsessan Valtakunta.

Mieluinen psalmi heräsi eloon tässä korussa, Herra on minun paimeneni. Makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristallihelmiä sekä kullatut osat. Koru on varattu.