keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Kun on vähän lapsenmielinen niin on kivaa


Valoisten lasten sydänten laulu, kotisulotarten käsikorut. Mitäpä siihen voisi lisätä paitsi kommentin, jonka sain "iiihana, onko tämä mulle!".


Hitaasti tallustaa Konna Kilpparinen, kambaba jaspista ja hopeaa seurassaan suloinen kilpikonna. Hän on hieman ujo ja hiippailee lukon tienoilla itsekseen mutisten. Koru on vapailla markkinoilla.

maanantai 17. marraskuuta 2008

Sydämellisiä koruja edelleen

Rakastetun laulu heläjää meripihkan, kullattujen osien ja lasisydämen kauniissa rytmissä.

Melkein suklaata mansikoilla

Tämän rakkauden tähden -korulle oli vaikea keksiä nimeä tällä kertaa, kun mansikka ja suklaa vilahtelivat mielessä valloillaan. No, ehkäpä nimi kertoo siitä miksi makkaraa on kertynyt vyötärölle ihan vähän vaan. Korussa on savukvartsia ja punaisia cubic zirconeita sekä suloinen lamppuhelmisydän. Välihelminä on delicoita ja osat ovat kullattua hopeaa. Setissä on korvakorut ja käsikoru tämän kaulakorun lisäksi.

Kuun tyttären kukkaretki, on samoista helmistä kuin aiemmin tehty kaulakoru Kuun varjon laakso.

perjantai 14. marraskuuta 2008

Kohta saa valoja ulos

Ajatuksen matkan päässä, korvakorut kalsedonista ja vuorikristallista. Heläjävät kauniisti. Nämä ovat vapaat ihanuudet.
Kuun varjon laakso on tilauskoru makeanvedenhelmistä ja hopeasta.
Kissa Kirnauskiskis, on vapailla markkinoilla oleva koru makeanvedenhelmistä, delicoista ja hopeisista osista. Kissa roikkuu edessä lukossa ja katselee kantajaansa vienosti.

torstai 13. marraskuuta 2008

Värien valloittama

Hiljaisuus, korvakorut suloisista Swarovskin kristallihelmistä ja Satuhelmen lasihelmistä.
Vienon tuulen ilta, on tilauskoru eräälle kauniiden helmien ja värien ystävälle. Materiaaleina makeanvedenhelmien syleilyssä Tensha-helmi ja pienet delicat. Osat ovat hopeaa.Kainon kaipaus, matkaa samaan osoitteeseen. Materiaalit ovat myös samat kuin edellä.

torstai 6. marraskuuta 2008

Kaikkien sanojen jälkeen, mitäpä siihen sanomaan, hematiittia ja Swarovskin kristalleja yhdistettynä Zeelverin hopeaan.
Hömppäkirjallisuuden kuningatar, kirjanmerkki kullatuista osista ja Swarovskin kristalleista.
Kotikissan lukuhetki, kirjanmerkki hopeoiduista osista ja Swarovskin kristalleista.

Suklaata ja hyvä kirja sekä Harras hetki. Arvatkaas kumpi on kumpi..;)

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Ihania akaatteja

Näistäpä näistä on tulossa koruja, kunhan ne ensin muhivat hetkisen laareissa. Osa voi äkkääntyä laarin perukoille vähän pitemmäksikin aikaa...;) Aluksi akaatteja eri väreinä ja muotoina ja sitten makeita helmiä.

Toivutaan hiljalleen

Maiseman lumoissa on melko samanmoinen erään aiemman korun kanssa. Tässä tapahtui työtapaturma korulaatikolla, kun korun tilannut ei kertakaikkiaan ehtinyt...;) Materiaaleina sardonyx, villipitsiakaatti ja Balin hopea.

Oman enkelin siiven suojassa, amatsoniittia, Swarovskin kristalleja ja hopeoidut osat.
Kultainen Sonja -koru kimaltelee erään eri kivan tytön kaulassa. Makeanvedenhelmiä, Swarovskin kristallia ja tsekkiläistä kristallia sekä hopeafoliosydän ovat aineksina tälle korulle, josta on toivottavasti paljon iloa. Metalliosat on hopeoitu.

tiistai 4. marraskuuta 2008

Enkelin kosketus

Enkelin kosketus on tilauskoru makeanvedenhelmistä ja Swarovskin kristallihelmistä. Lukko on hopeaa. Tämän korun nimi tulee eilisestä hierontareissustani. Kun hieronta oli leikkauksen vuoksi aika vaikeaa, siirryimme henkimaailman pariin. Oli Arja ihmeellinen ilta.

sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Ystävän koru

Elämästä selvinnyt on koru ystävälle, jonka elämä ei aina ole ollut ruusuilla tanssia. Pikemminkin tarjolla ovat olleet vain ne ruusun piikit. Mutta hersyvä nauru ei ole kadonnut ja pilke silmäkulmassa kimaltelee hauskasti, kun uusi elämä on saanut alkaa. Lapis latsulia ja hopeaa on tämän korun materiaaleina.