maanantai 23. marraskuuta 2009


Enkelin huuto -koru on testikoru siinä mielessä, että tähän tuli iskettyä tosi isot kivet. Kokeilen lähinnä kuinka tämä koru onnistuu kaulassa kulkemaan. Materiaaleina on hopeoitu lukko ja hopeahelmet sekä sateenkaarijaspis.

Jäätä ja tunnetta on ihana koru upeasta vuorikristallista, jadesta ja hopeasta. Vapaa.
Metsän vala -kaulakoru on tehty kaveriksi samanmoiselle käsikorulle. Materiaaleina hopea, Swarovskin helmet ja vihreä opaali. Vapaa.
Nukkuvan maan salaisuus, hopeaa ja makeanvedenhelmiä on tässä suloisuudessa. Täällä toivotaan, että nämä salaisuudet pääsisivät pian lumen alle talteen. Koru on vapaa.

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Punasta se olla pittää

Ilta kanssasi, materiaaleina moppeja, hopeaa ja lasiriipus. Vapaa.
Kun katselen, materiaaleina makeanvedenhelmet, hopea ja Swarovskin kristallit. Vapaa.
Missä kuljetkin on suloinen ja pitkä koru makeanvedenhelmistä ja hopeasta sekä Swaron kristalleista. Tämän korun saa myös käteen nelinkerroin. Vapaa.
Suloiset silmät menevät työkaverille, jos kelepaavat. Makeanvedenhelmiä, hopeaa ja Swaron kristalleja.
Syleily on koru, jossa on makeanvedenhelmiä, hopeaa, granaattia ja cubic zirconeita. Vapaa myöskin. Eipäs kun myyty.

perjantai 6. marraskuuta 2009

Unohtuneet

Kauneutesti tähden, makenvedenhelmiä, hopeaa ja fluoriittiriipus. Vapaa.
Hymy huulillasi, keräilin makeanvedenhelminauhojen jämiä ja siitä syntyi tämä kaunokainen, joka meni saman tien naapuriin.
Enkelivaloa teille kaikille. Kännykkä- tai laukkukoruja.
Metsän vala, nämä upeat kivet olivat hengästyttäviä. Piti heti saada tehdä koru. Kaulakorukin on jo, kun ehdin kuvata. Materiaaleina on siis hopea ja vihereä opaali. Lainausmerkeissä oli tämä nimi myyjän sivuilla, joten ihan tarkaan en tiedä mitä tämä on. Upeaa kuitenkin. Koru on vapaa.

Kuusen alla, en voinut vastustaa tätä ideaa, jonka näin Fmg:n sivuilla. Materiaaleina on hopea ja Swarovskin kristallit. Korvakorujen osat ovat Helmiliinalta. Vapaa.