perjantai 17. kesäkuuta 2011

Yötouhuja

Toiset nukkuvat yöllä, kun taas toiset tekevät näitä. Kesäveden rantaan on tilauskoru eräälle taitajalle. Osat ovat akaattia, Lontoon sinistä kvartsia, savukvartsia ja hopeaa.
Saanko luvan on ihan luvattoman nätti koru. Osat ovat hopeaa, turkoosia ja makeanvedenhelmiä.

Ihollasi tuoksu on ihanista Helmiliinan mustista makeanvedenhelmistä, hopeasta ja yhdestä Swaron rondellikristallista rakenneltu inahuus. Katselin yöllä ohjelmaa ja vääntelin tätä hopeaa. Hyvä tuli.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Sulavia ajatuksia

Kirsikkametsä tuli kaveriksi alla olevalle kaulakorulle. Materiaaleina granaatti, Swarovskin kristallit, korumetalli ja kirurginen teräs.
Salaisuuksia tiellä on kaulakoru omaan käyttöön. Materiaaleina granaatti ja hopea. Ihanaihana.
Tuuli kuiskii nimeään on upeus. Riipuksena happokäsitelty akaatti.

torstai 9. kesäkuuta 2011

Aamutuimaan käki kukkuu

Kesäsade on toiveissa. Tässä materiaaleina hopeoidut osat, Swarovskin kristallit, turkoosi ja koukuissa kirurgista terästä.
Pieniä ajatuksia on tehty samoista aineiksista, päähelmi on kuitenkin Tensha-helmi. Vapaa.

Seuraava setti on saanut nimensä erään yli-innokkaan käkilinnun mukaan. Hän kukkuu toisinaan tuolla metsässä aivan sopimattomiin aikoihin. Silloin kun lomalle jäänyt opettaja kuvittelee vielä nukkuvansa. Siispä Käki kukkuu -setti, joka on kasattu puuhelmistä, hopeasta (korvakoruissa hopeoidut osat ja kirurgista terästä) sekä ruskeaa lumihiutalejaspista. Vapaa.


maanantai 6. kesäkuuta 2011

Niin lomalla

Sanat suussani sulavat on kasattu hopeasta, Swarovskin kristalleista ja onyxista.
Vesi kuin linnunmaitoa on korviskaunotarpari, joka on tehty hopeasta, Swarovskin kristallilasihelmistä ja akaatista. Nimi viittaa vielä toistaiseksi toiveajatteluun.
Lumoavat illat tuli tehtyä niin ikään hopeasta ja Swaron kristalleista Larimarin akaatin kera.
Liihotellen leikkikentälle on makeanvedenhelmistä ja korumetallista kasattu avainnauhakoru.
Kaks´ viisasta on sulotar työkaverille. Tuo kivi on arvoitus. En millään muista mitä se on. Ken tietää, kertokoon. Osat ovat korumetallia paitsi lukko-osat ovat hopeasta.