sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Syksy hyvästelee kesän

Tunturissa solisee puro on varsinainen intohimokoru. Löysin tuon riipusosan kirpputorilta ja siitä se lähti. Osina on poronsarvea, valtamerijaspista, Swarovskin kristalleja ja Tierracast-korumetallia. Vaijeri on värjättyä kuparia. Tein tätä eilen malttamatta juuri mitään muuta. ;) Lapset saivat ruuaksi puuroa...


Tiedän mitä tahdon oli tosi työläs tehdä, vaikka ei uskoisi. Helmeilijä pujottelee helmilöitä ja huomaa, etteivät ne näin sovi. Hän kokeilee toista versiota, sekään ei kelpaa. Kolmas versio kelpaa. Isketään helmet vaijeriin ja lukot kiinni ja huomataan, että yksi metallihelmi jäi matkasta. Puretaan koko koru. Tässä vaiheessa vaijeri on lyhentynyt ja helmeilijä ei muista, että piti pujotella pari helmeä vähemmän alkuun. Tämä luonnollisesti huomataan, vasta sitten kun koko helmiläjä on jo vaijerissa. Jälleen puretaan koru, jonka jälkeen muistikin jo pelaa ja koruun tulee juuri oikea määrä helmiä. Tämän myyn enemmän kuin mieluusti. Materiaaleina korumetalli, howliitti ja musta akaatti. Kaunis se on kumminkin. Minä siis tahdon kaunista, vaikka se teettäiskin hieman töitä.

torstai 15. syyskuuta 2011

Kiitos Helmiliinalle

Hänen poskensa ruusuiset on suloisuus. Kiitos Helmiliinan Jaanalle ihanista ruusukvartsimöhkäleistä sekä avusta TierraCast-tuskaan. Ovat upeita. Kerrotko vielä mitä tuo valkea kivi on? Lisänä tässä vähemmän lihottavassa herkussa on Swaron kristallia ja saman paikan kristallilasihelmiä.

Väriä elämään

Syvässä vedessä aloittaa TierraCast-korujen sarjan. Eksyin Hopean tähden -blogiin ja se oli menoa. Kiitos Raunille kauppaohjeista. Materiaaleina lisäksi tässä korussa lamppuhelmet ja Swaron kristallit. Vain sinua on upea käsikoru akaateista, TierraCastista ja Swaron kristalleista.

Kaipaan jo nyt valmistui jo muutama päivä sitten. Materiaaleina korumetalli, kristallit ja Swaron kristallilasihelmet.

torstai 8. syyskuuta 2011

Viipyilevän kesän ilo

Salatut sanat tehty samoista materiaaleista kuin Saappaat jalassa, metsä mielessä tuolla aiemmin.Häipyvät haaveet on käsikoru akaateista ja hopeasta.

Viipaleita on upea kaulakoru korumetallista ja lasista.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Laukku hyvin kaikki hyvin

Tosinaisen käsilaukku on...upeus makeanvedenhelmistä, Swarovskin kristallista ja hopeasta.

lauantai 3. syyskuuta 2011

Kirjastonäyttely

Lämmin kiitos kaikille kirjastossa koruja kommentoineille. Tässä muutama kaunokainen, jotka tein juuri ennen tuota näyttelyä, mutta en ehtinyt heitä kuvata.

Lukko hävöksissä on kaulakoru vuorikristallista, kalsedonista ja hopeasta. Yöikävä koostuu obsidiaanista ja hopeasta.

Saappaat jalassa, metsä mielessä on oma tämän kertainen suosikki. Korussa on akaattia, hopeaa, fosiilia, valtamerijaspista ja korumetallia.