tiistai 27. tammikuuta 2009

Talvitunnelmaa, lumivaippansa saa jäinen maa

Talven valkohuntuun jään: ihania Satuhelmen valkoisia koralleja, Swarovskin kristalleja, hopeaa ja granaatteja sekä kaulakorussa fasettihiottuja lasihelmiä. Setti on vapaa.

Kauniin tekijä on tilaustyö. Materiaaleina on hopeaa ja makeanvedenhelmiä. Nimi vihjaa ammattiin...;) Vaihdoin tähän paremman kuvan. Luin eilen loppuun Mark Levengoodin Riemujen rikkaus ja surujen summa. Ihana kirja. Korussa on Botswanan akaattia ja hopeaa sekä makeanveden helmiä. Vapaa koru.

7 kommenttia:

Rajaton kirjoitti...

Veit koralleilla ajatukset suustani <3 itsekkin montakertaa ollut tilaamassa noita <3 ovat valloittavia! ja näin talvisaikaa näyttävät lumipallojen sisarilta <3 tykkään kovin :)Heeya minkä paksuista wireä käytät rannekoruissa? *utelukohtaus* ja tiedätkö kertoa meneekö .024 helmistä hyvin läpi että kuin paksua se noin käytännössä oikein on. numerot pahemmin kerro mitään :/ :D ?

Unknown kirjoitti...

Nuo ovat kyllä ihaneita, mutta aika vaativia minulle ainakin, kun ovat isoja ja, no, niin valkoisia. Käytän 14" vaijeria. Tuosta 24 " en tiedä sanoa.

Raija kirjoitti...

Ihana tuo eka koru aivan huisin upea, niinkuin lumipalloja.

Anonyymi kirjoitti...

Ekaan ihastuin minäkin eniten <3

Rajaton kirjoitti...

Jep Jep, .014 mäkin käyttänyt :) nyt tilasin Beadalonin .015 ja. .024 saas nähä millasta toi .024 on, varmaan ihan hyvää jos tekee isoista kivistä jne :) harmin paikka kun gemshow onlinesta oli .018 loppu :( piti sensijaan ottaa tota .024

Seepia kirjoitti...

Olen pitkään käynyt lukemassa blogiasi, mutta jäänyt kommentoimatta :( Kauniita koruja ja tuo ristikoru on juuri sellainen, jollaisen ystävänikin haluaisi :) Mulla koruharrastus vasta alussa, mutta ihana ihastella muiden upeita aikaansaannoksia :D

Unknown kirjoitti...

Kiitos kaikille. Siitä vain Seepia alat vääntelemään linkkejä. Tuo ei ole vaikea tehdä. Harjoitte ensin vain jollain halvemmalla materiaalilla kuin hopealla. Tuo valkoinen koru on sitten vaihtanut jo majapaikkaa.